• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Perpetuum mobile življenja reke

Hrumenje in navidezno mirovanje, naraščanje in upadanje vode je kot življenjski perpetuum mobile – nenehno gibljiv princip obnavljanja energije.

Tam, kjer voda hrumi, in tam, kjer se ustavlja, so viri življenja. Sožitje naravnega ritma in novih izzivov omogoča oboje.

Zajezene vode na Dravi dopuščajo izrabo ujetih moči energetsko najpomembnejše in najbolj vodnate reke v Sloveniji, na novo ustvarjeni gnezditveni otoki za vodne ptice in urejene brežine reke in njenih jezer celotnemu območju vračajo naravno življenjsko pestrost. Pridobivanje električne energije, ki je nekoč vplivalo na spremembe življenja reke, danes vzpostavlja vodotok naravnega sožitja. Obnovljivi viri energije bodo s premišljenim ravnanjem ostali na voljo mnogim rodovom zanamcev.

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu