• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Vetrne elektrarne

Projekt izkoriščanja vetra za proizvodnjo električne energije na pobočjih Ojstrice pri Dravogradu je zaključen, rezultati celoletnih meritev so obetavni. Na osnovi  dodatno  izvedene analize ekonomske primernosti  bo mogoče sprejeti odločitev po pričetku postopka realizacije projekta v skladu z veljavno zakonodajo.

V teku so meritve potenciala vetra na območju Sv. Primoža, pripravljajo pa se lokacije nad Radljami in  Ribniškem sedlu. Vse lokacije so v neposrednem območju, ki je v energetskih načrtih predvideno za možne lokacije vetrnih polj.

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu