• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

 

E-mobilnost

Obveščamo vas, da izdaja kartic zaradi tehničnih težav do nadaljnjega ni mogoča. Potrudili se bomo, da v najkrajšem možnem času težave odpravimo. Hvala za razumevanje.  

Projekt E-mobilnost družb HSE in Dravskih elektrarn Maribor ima velik pomen za razvoj in spodbujanje trajnostnega razvoja na področju rabe energije, še posebej energije iz obnovljivih virov, v prometu ter v razvoju pametnih omrežij. Projekt je proaktiven ter vodilen na področju rabe zelene energije ter pospeševanja le-te na vseh področjih življenja, v veliki meri tudi v prometu.

V družbah DEM  in  HSE se zavedamo svoje družbene odgovornosti in poslanstva na področju trajnostnega razvoja zato smo zasnovali spletni portal E-mobilnost.

 Namen spletnega portala E-mobilnost je:

  • da končnemu uporabniku predstavi delovanje infrastrukture, namenjene polnjenju električnih vozil, in jim omogoča, da se na te storitve prijavijo,
  • da na strokovno relevanten način predstavi razvojno paradigmo e-mobilnosti v kontekstu trajnostnega razvoja,
  • da poveže relevantne nosilce razvoja e-mobilnosti v Sloveniji (posamezniki, inštitucije, podjetja, regulatorji ...),
  • da predstavi dobre prakse iz tujine in jih poveže s slovenskimi deležniki,
  • da predstavi informacije in storitve, ki zajemajo potrošnika oz. uporabnika naše infrastrukture
  • da se osvešča vse, ki želijo ali morajo vedeti več o možnostih in priložnostih uporabe čiste energije

 
S pomočjo portala E-mobilnost želimo v družbah HSE in Dravskih elektrarnah Maribor spodbuditi čim več udeležencev k uporabi mobilnosti prihodnosti – vozil na električni pogon. Portal nudi  celovito podporo pri odločitvi, izbiri ter rabi ustrezne infrastrukture. Znanje vrhunskih strokovnjakov, najsodobnejša infrastruktura in visoka kakovost storitev Vam prehod na vozila na električni pogon omogočijo na enostaven način.

 

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu