• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Informacijska pisarna za črpalno hidroelektrarno v občini Selnica ob Dravi

Na Prvi prostorski konferenci, ki je v sklopu priprav na izgradnjo črpalne hidroelektrarne na Dravi potekala 6. februarja 2006, so predstavniki lokalne skupnosti občine Selnica ob Dravi med drugim izrazili tudi pobudo po nadaljevanju sprotnega obveščanja o stanju projekta. Zato smo se v družbi Dravske elektrarne Maribor odločili, da v sodelovanju z občino Selnica ob Dravi v njenih prostorih odpremo informacijsko točko v obliki informacijske pisarne. Tako želimo lokalno skupnost aktivno vključiti v celoten postopek načrtovanja in izgradnje ČHE Kozjak ter s tem omogočiti partnersko sodelovanje in iskanje najboljših skupnih rešitev.

Informacijska pisarna, ki je prvič odprla svoja vrata 21. junija 2006, je namenjena podrobnemu in osebnemu obveščanju lokalne skupnosti, pa tudi ostalih zainteresiranih, o načrtu izgradnje in poteku projekta. Občankam in občanom občine Selnica ob Dravi bo pri iskanju dodatnih informacij pomagal domačin in hkrati tudi sodelavec družbe Dravske elektrarne Maribor, gospod Kristijan Mravljak.

Trudili se bomo, da bodo vsem vam, ki boste iskali informacije v informacijski pisarni, ob informatorju na voljo tudi različna razlagalna in predstavitvena gradiva.

Delovni čas informacijske pisarne za črpalno hidroelektrarno na območju Kozjaka v prostorih občine Selnica ob Dravi (pritličje):
1. in 3. ponedeljek v mesecu od 15. do 17.30.

V času, ko pisarna ne bo odprta, lahko zainteresirani svoja vprašanja oddate tudi v skrinjico, ki je nameščena pred njenim vhodom, ali nam pošljete pošto na elektronski naslov: dravske.elektrarne@triera.net.

Prepričani smo, da nam bo skupaj uspelo odgovoriti na vse izzive, ki jih bosta pred nas postavila načrtovanje projekta in njegova kasnejša izvedba. Vljudno vabljeni in iskreno dobrodošli!

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu