• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Obvestilo o začetku gradnje cestišča preko jezu Markovci

Javnosti obveščamo, da bodo Dravske elektrarne Maribor pričele z gradnjo nadomestnega cestišča preko jezu Markovci v ponedeljek, 11. decembra 2017 in ta dan zaprle prehod preko mostu čez dovodni kanal hidroelektrarne Formin za ves promet. Most bo zaprt do predvidoma konca januarja 2019.

Dovoz oziroma promet do jezu iz smeri Markovci proti Vidmu bo preusmerjen čez naselje Nova vas pri Markovcih. Promet preko samega jezu pa bo od 11. decembra 2017 dalje urejen izmenično enosmerno s semaforji.

Za nevšečnosti v času gradnje se vsem prebivalcem v naprej opravičujemo in vljudno prosimo za razumevanje in strpnost. Za kakršno koli dodatno informacijo oziroma pojasnilo se lahko prebivalci kadarkoli obrnejo na investitorja preko e-naslova info@dem.si.

 

Služba za komuniciranje DEM

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu