• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Obvestilo o začetku gradnje cestišča preko jezu Markovci

Javnosti obveščamo, da bo izvajalec del na jezu Markovci (družba RGP) na objektu (v okviru projekta »Rekonstrukcija in prizidava cestišča preko jezu Markovci«) v četrtek, 22. februarja 2018,  izvedel montažo odrov na prvem pretočnem stebru. Za potrebe montaže bo za dve uri zaprta cesta preko jezu, in sicer v med 9.00 in 11.00 uro.

Prav tako bo izvedena popolna zapora ceste v četrtek, 1. marca 2018, med 7.00 in 19.00 uro (vloga za zaporo bo posredovana na občino Markovci). Tega dne bomo združili dvoje del, in sicer:

  • dvig vodnega opaža z avtodvigalom in

  • prestavitev vtočnih igel (približno 30 komadov) na novo lokacijo.

Za nevšečnosti v času v naprej javljenih zapor v času gradnje se vsem prebivalcem opravičujemo ter vljudno prosimo za razumevanje in strpnost.

 

Služba za komuniciranje DEM

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu