• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

Rekordna proizvodnja družbe Dravske elektrarne Maribor

(Maribor, 26. avgust 2014) Družba Dravske elektrarne Maribor je letos v manj kot osmih mesecih izpolnila letni načrt proizvodnje električne energije, saj je do 26. avgusta proizvedla 2.633.000 MWh, kar je 47,5 odstotka vse letošnje proizvedene električne energije v skupini Holding Slovenske elektrarne. S tem je družba DEM zadovoljila kar 30 odstotkov potreb po električni energiji v Sloveniji v tem obdobju.
[Read the rest of this article...]

Projekt prenove hidroelektrarne Zlatoličje, jezu Melje in izgradnje male hidroelektrarne Melje je zaključen

(Starše, 18. junij 2014) S simbolično slovesnostjo, ki je v sredo, 18. junija, potekala v HE Zlatoličje, se je uradno zaključil dobrih 62 milijonov vreden projekt prenove HE Zlatoličje, jezu Melje in izgradnje MHE Melje. Njegova izvedba je potekala med leti 2006 in 2013, zaključen pa je bil znotraj načrtovanih finančnih okvirjev.
[Read the rest of this article...]
Muzej na HE Fala gostil predstavitev novega romana Ferija Lainščka

Muzej na HE Fala gostil predstavitev novega romana Ferija Lainščka

(Maribor, 6. december 2013) Najstarejša hidroelektrarna na reki Dravi, ki jo upravljajo Dravske elektrarne Maribor (DEM), je gostila priljubljenega slovenskega književnika Ferija Lainščka in predstavitev njegovega najnovejšega romana z naslovom Orkester za poljube. Predstavitev sodi v sklop dogodkov ob Dravi, saj je ta reka osrednje prizorišče novega literarnega dela, ki ga je Študentska založba natisnila v zbirki Zapisani v Ptuj.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu