• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

ZA DIREKTORJA DRAVSKIH ELEKTRARN MARIBOR IMENOVAN ANDREJ TUMPEJ

Poslovodstvo Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) je na današnji seji za direktorja Dravskih elektrarn Maribor (DEM) imenovalo Andreja Tumpeja. Dosedanji tehnični direktor DEM je bil na ta položaj, ki ga bo prevzel s 30. septembrom 2017, imenovan za mandatno obdobje štirih let. Kot direktor DEM bo zamenjal mag. Viljema Pozeba, ki je družbo vodil zadnjih osem let.
[Read the rest of this article...]

SKUPINA HSE Z DONACIJO PODPIRA RAZVOJ ŠPORTNE DEJAVNOSTI ŠTUDENTOV

Predstavniki skupine HSE in Univerze v Mariboru so se danes srečali na krajši slovesnosti, na kateri je generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne, Matjaž Marovt v imenu hčerinske družbe Dravskih elektrarn Maribor rektorju Univerze v Mariboru, prof. dr. Igorju Tičarju simbolično predal donacijo, in sicer nepremičnino Brodarskega društva Sidro in pripadajoče parcele v trajno last in posest.
[Read the rest of this article...]

Projekt CE-HEAT prisoten na 19. Dnevih energetikov

Globalne energetske razmere strokovnjake postavljajo pred zahtevne izzive, ki so predstavljali rdečo nit aktualnih vsebin tudi na letošnjih Dnevih energetikov. Na konferenci, ki je potekala 11. in 12. aprila v Portorožu, je bil s strani Dravskih elektrarn Maribor predstavljen projekt za izrabo odvečne toplote CE-HEAT, v katerem s pilotom sodelujejo kot partnerji v projektu.
[Read the rest of this article...]

HIDROELEKTRARNE SKUPINE HSE PROIZVEDEJO 70 ODSTOTKOV ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJIVIH VIROV

Svetovni dan voda, ki ga praznujemo 22. marca, je pomemben tudi za skupino HSE. Njene hidroenergetske družbe - Dravske elektrarne Maribor, Soške elektrarne Nova Gorica in Hidroelektrarne na spodnji Savi - so namreč skupaj največji slovenski proizvajalci električne energije iz obnovljivih virov. V energetsko bilanco Republike Slovenije so je v letu 2016 prispevale kar dobrih 70 odstotkov oziroma 3.849 GWh.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu