• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

Rešimo reko Muro – pred trenutnim stanjem

Jutri, 2. februarja, obeležujemo Svetovni dan mokrišč. Omenjeni dan se zdi primeren za predstavitev nekaterih ključnih dejstev o trenutnem stanju reke Mure. Zavedati se je namreč potrebno, da četudi se okoljevarstvene organizacije na vse pretege in z vsemi sredstvi trudijo za ohranitev reke Mure v trenutnem stanju, ji s tem, ob tem pa tudi ožjemu in širšemu lokalnemu okolju in prebivalstvu, delajo medvedjo uslugo.
[Read the rest of this article...]

Agregati 1, 2 in 3 HE Mariborski otok so sposobni izvajati primarno regulacijo frekvence

Dravske elektrarne Maribor so od sistemskega operaterja prenosnega sistema – ELES – na osnovi uspešno opravljenih kvalifikacijskih testov in izjave lastnika o tehnično enakih agregatih prejele potrdilo, da so agregati 1, 2 in 3 hidroelektrarne Mariborski otok kot prvi v Sloveniji sposobni izvajati primarno regulacijo frekvence.
[Read the rest of this article...]

ZA DIREKTORJA DRAVSKIH ELEKTRARN MARIBOR IMENOVAN ANDREJ TUMPEJ

Poslovodstvo Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) je na današnji seji za direktorja Dravskih elektrarn Maribor (DEM) imenovalo Andreja Tumpeja. Dosedanji tehnični direktor DEM je bil na ta položaj, ki ga bo prevzel s 30. septembrom 2017, imenovan za mandatno obdobje štirih let. Kot direktor DEM bo zamenjal mag. Viljema Pozeba, ki je družbo vodil zadnjih osem let.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu