• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

70 let hidroelektrarne Mariborski otok in 40 let hidroelektrarne Formin

V dvorani upravne stavbe družbe Dravske elektrarne Maribor so se danes zbrali ministrica za infrastrukturo, državni sekretar Ministrstva za infrastrukturo, poslanci, predstavniki lokalnih skupnosti, vidni predstavniki slovenskega elektroenergetskega sektorja, bivši in sedanji zaposleni družbe in svečano proslavili dve okrogli obletnici – 70 let delovanja hidroelektrarne Mariborski otok in 40 let delovanja hidroelektrarne Formin.
[Read the rest of this article...]

Energetska podjetja podravske regije so predstavila stališča o Energetskem konceptu Slovenije

Energetska podjetja v podravski regiji so danes skupaj predstavila stališča v zvezi s predlogom Resolucije o energetskem konceptu Slovenije (ReEKS), ki ga je pristojno ministrstvo posredovalo v ponovni postopek javne obravnave. Predlagane dopolnitve ReEKS se nanašajo tudi na zagotavljanje zmogljivosti in naprednosti energetskih omrežij ter na izpostavljenost elektrodistribucijskega sistema, pred katerim so, spričo predvidene elektrifikacije klimatizacije in mobilnosti, poglavitni izzivi mrežne integracije novih naprav in virov.
[Read the rest of this article...]

ODZIV DRAVSKIH ELEKTRARN MARIBOR NA OBJAVE V MEDIJIH, VEZANE NA OKROGLO MIZO, KI JE BILA 23. APRILA 2018 V PROSTORIH OBČINE TIŠINA IN INFORMACIJA O PONOVNI VLOGI ZA MNENJE O USTREZNOSTI OKOLJSKEGA POROČILA

V medijih smo v dneh, po izvedeni okrogli mizi, ki se je odvijala v prostorih Občine Tišina v ponedeljek, 23. aprila 2018, zasledili različne zapise o tem, kako izmenjava strokovnih stališč, povezanih z načrtovano ekološko sanacijo reke Mure in gradnjo hidroelektrarne Hrastje Mota ni uspela oziroma ni prinesla konkretnih odgovorov, zato v nadaljevanju posredujemo nekaj dodatnih informacij.
[Read the rest of this article...]

100 LET HIDROELEKTRARNE FALA

V prostorih tako imenovane stare strojnice so se danes zbrali najvišji predstavniki države; predsednik Vlade Republike Slovenije, minister za infrastrukturo, predstavniki elektroenergetskih družb, družb skupine HSE, lokalnih skupnosti in drugi povabljeni ter proslavili stoto obletnico delovanja najstarejše slovenske velike, še delujoče hidroelektrarne – hidroelektrarne Fala.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu