• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

ODZIV DRAVSKIH ELEKTRARN MARIBOR NA OBJAVE V MEDIJIH, VEZANE NA OKROGLO MIZO, KI JE BILA 23. APRILA 2018 V PROSTORIH OBČINE TIŠINA IN INFORMACIJA O PONOVNI VLOGI ZA MNENJE O USTREZNOSTI OKOLJSKEGA POROČILA

V medijih smo v dneh, po izvedeni okrogli mizi, ki se je odvijala v prostorih Občine Tišina v ponedeljek, 23. aprila 2018, zasledili različne zapise o tem, kako izmenjava strokovnih stališč, povezanih z načrtovano ekološko sanacijo reke Mure in gradnjo hidroelektrarne Hrastje Mota ni uspela oziroma ni prinesla konkretnih odgovorov, zato v nadaljevanju posredujemo nekaj dodatnih informacij.
[Read the rest of this article...]

100 LET HIDROELEKTRARNE FALA

V prostorih tako imenovane stare strojnice so se danes zbrali najvišji predstavniki države; predsednik Vlade Republike Slovenije, minister za infrastrukturo, predstavniki elektroenergetskih družb, družb skupine HSE, lokalnih skupnosti in drugi povabljeni ter proslavili stoto obletnico delovanja najstarejše slovenske velike, še delujoče hidroelektrarne – hidroelektrarne Fala.
[Read the rest of this article...]

Hidroelektrarna Fala prejela svojo poštno znamko

Dravske elektrarne Maribor so danes – simbolično ob svetovnem dnevu voda – v sodelovanju s Pošto Slovenije, Filatelistično zvezo Slovenije in Filatelističnim društvom Maribor pripravile krajši kulturni dogodek ob izidu priložnostne poštne znamke. Gre za prvega v nizu dogodkov, ki jih v letošnjem letu, ko najstarejša slovenska velika, še delujoča hidroelektrarna – hidroelektrarna Fala – praznuje stoto obletnico delovanja, pripravlja družba Dravske elektrarne Maribor.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu