• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

Agregati 1, 2 in 3 HE Mariborski otok so sposobni izvajati primarno regulacijo frekvence

Dravske elektrarne Maribor so od sistemskega operaterja prenosnega sistema – ELES – na osnovi uspešno opravljenih kvalifikacijskih testov in izjave lastnika o tehnično enakih agregatih prejele potrdilo, da so agregati 1, 2 in 3 hidroelektrarne Mariborski otok kot prvi v Sloveniji sposobni izvajati primarno regulacijo frekvence.
[Read the rest of this article...]

ZA DIREKTORJA DRAVSKIH ELEKTRARN MARIBOR IMENOVAN ANDREJ TUMPEJ

Poslovodstvo Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) je na današnji seji za direktorja Dravskih elektrarn Maribor (DEM) imenovalo Andreja Tumpeja. Dosedanji tehnični direktor DEM je bil na ta položaj, ki ga bo prevzel s 30. septembrom 2017, imenovan za mandatno obdobje štirih let. Kot direktor DEM bo zamenjal mag. Viljema Pozeba, ki je družbo vodil zadnjih osem let.
[Read the rest of this article...]

SKUPINA HSE Z DONACIJO PODPIRA RAZVOJ ŠPORTNE DEJAVNOSTI ŠTUDENTOV

Predstavniki skupine HSE in Univerze v Mariboru so se danes srečali na krajši slovesnosti, na kateri je generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne, Matjaž Marovt v imenu hčerinske družbe Dravskih elektrarn Maribor rektorju Univerze v Mariboru, prof. dr. Igorju Tičarju simbolično predal donacijo, in sicer nepremičnino Brodarskega društva Sidro in pripadajoče parcele v trajno last in posest.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu