Neusklajeni in dolgoročno nevzdržni predlogi Ministrstva za okolje in prostor o zaustavitvi postopkov umeščanj v prostor novih hidroelektrarn

Na osnovi medijskih poročanj in dokumentov, ki jih pripravlja Vlada Republike Slovenije – gre za dva dokumenta, in sicer predlog sklepa o ustavitvi priprave državnega prostorskega načrta za območje hidroelektrarne Hrastje Mota na Muri in predloga uredbe o prenehanju veljavnosti uredbe o koncesiji za rabo vode za proizvodnjo električne energije na delu vodnega telesa reke Mure od Sladkega Vrha do Veržeja, želimo javnosti seznaniti z nekaterimi dejstvi, za katera menimo, da pred takšno dokončno odločitvijo ne bi smela biti spregledana.

70 let hidroelektrarne Mariborski otok in 40 let hidroelektrarne Formin

V dvorani upravne stavbe družbe Dravske elektrarne Maribor so se danes zbrali ministrica za infrastrukturo, državni sekretar Ministrstva za infrastrukturo, poslanci, predstavniki lokalnih skupnosti, vidni predstavniki slovenskega elektroenergetskega sektorja, bivši in sedanji zaposleni družbe in svečano proslavili dve okrogli obletnici – 70 let delovanja hidroelektrarne Mariborski otok in 40 let delovanja hidroelektrarne Formin.

Energetska podjetja podravske regije so predstavila stališča o Energetskem konceptu Slovenije

Energetska podjetja v podravski regiji so danes skupaj predstavila stališča v zvezi s predlogom Resolucije o energetskem konceptu Slovenije (ReEKS), ki ga je pristojno ministrstvo posredovalo v ponovni postopek javne obravnave. Predlagane dopolnitve ReEKS se nanašajo tudi na zagotavljanje zmogljivosti in naprednosti energetskih omrežij ter na izpostavljenost elektrodistribucijskega sistema, pred katerim so, spričo predvidene elektrifikacije klimatizacije in mobilnosti, poglavitni izzivi mrežne integracije novih naprav in virov.

ODZIV DRAVSKIH ELEKTRARN MARIBOR NA OBJAVE V MEDIJIH, VEZANE NA OKROGLO MIZO, KI JE BILA 23. APRILA 2018 V PROSTORIH OBČINE TIŠINA IN INFORMACIJA O PONOVNI VLOGI ZA MNENJE O USTREZNOSTI OKOLJSKEGA POROČILA

V medijih smo v dneh, po izvedeni okrogli mizi, ki se je odvijala v prostorih Občine Tišina v ponedeljek, 23. aprila 2018, zasledili različne zapise o tem, kako izmenjava strokovnih stališč, povezanih z načrtovano ekološko sanacijo reke Mure in gradnjo hidroelektrarne Hrastje Mota ni uspela oziroma ni prinesla konkretnih odgovorov, zato v nadaljevanju posredujemo nekaj dodatnih informacij.

• O podjetju

• Seslendirme

70 Dilde Yabancı Dil Seslendirme, Televizyon Reklam Filmleri, Kurumsal Tanıtım Filmleri, Radyo Reklam Spotları, Radyo Jingle ve Dj Jingle Servisi, Kapalı Devre Radyo, Mağaza Radyo, Mağaza Anons ve Kesintisiz Muzik Yayıncılık Sistemleri, IVR Seslendirme, Santral Anons ve Santral Seslendirme, Siyasi Parti Reklam ve Secim Kampanyaları.

Seslendirme projeleriniz icin şu alt başlıklarda sizlere hizmet sunmaktayız, Reklam Seslendirme, Santral Seslendirme, Tanıtım Filmi Seslendirme, Mağaza Anons Seslendirme, Haber Seslendirme, Perfore Seslendirme, Jingle Seslendirme, Secim Seslendirme, Yabancı Dil Seslendirme, Animasyon Seslendirme, E-Kitap Seslendirme, DJ Jingle Seslendirme, Tesis Anonsu Seslendirme, Sesli Mesaj Seslendirme, Medikal Seslendirme, Belgesel Seslendirme, Sponsorluk Seslendirme, IVR Seslendirme, Eğitim Filmi Seslendirme, Santral Anons Seslendirme. Temsil etitğimiz ve anlaşmalı olan seslendirme ekibimiz sanatcıları projelerinize hayat vermek icin sizleri bekliyor. En profesyonel yabancı dil seslendirme cozumlerine en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize telefon, email veya canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Reklam Seslendirme Çalışmaları Kısa Sürede Teslim Edilir!

Reklam seslendirme çalışmasını gerçekleştirmek isteyen markalar, firmalar veya kişiler akıllarında olan fikirleri ya da yaratıcı bir düşünme sonunda elde ettiği sloganları hemen gerçeğe dönüştürerek bir reklam içinde duymak isterler. Bunun bilincinde olan firmamız en iyi şekilde değerlendirmelerini yapmak için radyo reklam seslendirme ve televizyon reklamlarını seslendirmede çok kısa sürede seslendirme çalışmasını tamamlayarak kayıtların teslim edilmesini sağlamaktadır. Son derece hızlı çıktı alınabilen teknik altyapımız sayesinde reklam seslendirmeye yönelik taleplerin bize gelmesinin ardından bir gün içerisinde seslendirmeyi teslim edebiliyoruz.

Çalışma şekli olarak firmamızın benimsediği yol öncelikle birebir görüşmelerle seslendirme hizmetinden neler beklendiğine yönelik olmaktadır. İki tarafın anlaşmalı şekilde seslendirme projesine ortak olmasından sonra reklamda seslendirilecek olan metinleri talep ediyor ve bir günlük süre içerisinde bu çalışmayı tamamlayarak sizlere dönüt verebiliyoruz. Sürekli olarak kullanılan reklam sloganlarınız veya seslendirme metinlerinizin mevcut olduğu durumlarda elektronik posta yerine sitemizi de kullanarak en hızlı şekilde bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Etkileyici Seslerle Televizyon Reklamlarında İlgi Çekin!

Televizyona yönelik olarak hazırlanan reklam filmleri ve tanıtımlarda daha çok görsel bir zemin üzerine bu reklamların hazırlanması söz konusu olduğu için pek çok kişi ses altyapısının nasıl hazırlanması gerektiğini arka planda bırakarak görsel odaklı bir etkileme yöntemini bulmaya gayret etmektedir. Oysa tv de en az radyo kadar seslendirmenin önemli olduğu bir alandır. Özellikle televizyon izleyicisinin çok farklı yönlerden uyarılarak reklamlardan etkilenmesini sağlamak için mutlaka televizyon reklam seslendirme çalışmalarında da profesyonel destek almak gerekiyor.

• Elektrarne in proizvodnja

• Fala - tehniška dediščina

• Politika kakovosti

• V sozvočju z naravo