• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

Dravske elektrarne Maribor izbrane za naj podjetje

(Maribor) Revija Mariborčan je letos že osmič po vrsti pripravila izbor naj posameznikov, podjetij in dogodkov minulega leta v mestu ob Dravi. Dravske elektrarne Maribor, ki so bile nominirane v kategoriji Naj mariborska velika podjetja, so po izboru novinarjev postale Naj podjetje. Prestižno stekleno plaketo oblikovalca Rudija Urana je na svečani razglasitvi nagrajencev prejel direktor DEM Danilo Šef.
[Read the rest of this article...]

Leto 2004 za DEM uspešno

(Maribor) Dravske elektrarne Maribor, ki proizvedejo četrtino slovenske električne energije, bodo tudi v prihodnje pomemben steber elektroenergetskega sistema. Pozornost bo v skladu s poslanstvom še naprej namenjena realizaciji razvojnih projektov ter aktivni politiki trajnostnega razvoja naravnega in družbenega okolja.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu