Jubilejna razstava del priznanega slovenskega slikarja Gorana Horvata ob avtorjevi 50-letnici v avli upravne stavbe Dravskih elektrarn Maribor

(Maribor) V avli uprave Dravskih elektrarn Maribor, d.o.o., (DEM), v Obrežni ulici 170 v Mariboru, so danes ob 19. uri svečano odprli razstavo del slovenskega slikarja Gorana Horvata. Razstavo je odprl direktor holdinga Slovenske elektrarne dr. Jože Zagožen, direktor DEM Danilo Šef pa je ob tem izrazil ponos, da bo družba DEM Mariborčanom in okoličanom za dva meseca omogočila brezplačen ogled umetnikovega ustvarjanja, kar je prispevek h kulturnemu življenju Štajerske.

Dravske elektrarne Maribor predstavile delovno plovilo

(Maribor) Družba Dravske elektrarne Maribor, d.o.o. (DEM), je danes v Koblarjevem zalivu v Mariboru predstavila svoje novo delovno plovilo, poimenovano Divja vetrnica. Namenjeno bo za potrebe vzdrževanja hidroenergetskih objektov, predvsem kontroli vodnogospodarske infrastrukture (v bazenih hidroelektrarn), pregledu brežin po vsem toku Drave ter pomoči pri vzdrževalnih delih v akumulacijskih jezerih in na objektih HE.

Podpisana pogodba za dobavo turbin in pomožne strojne opreme za HE Zlatoličje

(Maribor) Direktor družbe Dravske elektrarne Maribor, d.o.o. (DEM) Danilo Šef in direktor podjetja Litostroj E.I. Jože Jaklin sta danes podpisala pogodbo za dobavo turbin in pomožne strojne opreme za HE Zlatoličje, katere prenova bo potekala med leti 2007 in 2009. S tem je izbran prvi dobavitelj opreme za prenovo HE Zlatoličje, katere skupna vrednost je ocenjena na 15 milijard tolarjev. Postopek izbire dobavitelja je vodila posebna komisija, vrednost pogodbe pa je poslovna skrivnost.

• O podjetju

• Seslendirme

70 Dilde Yabancı Dil Seslendirme, Televizyon Reklam Filmleri, Kurumsal Tanıtım Filmleri, Radyo Reklam Spotları, Radyo Jingle ve Dj Jingle Servisi, Kapalı Devre Radyo, Mağaza Radyo, Mağaza Anons ve Kesintisiz Muzik Yayıncılık Sistemleri, IVR Seslendirme, Santral Anons ve Santral Seslendirme, Siyasi Parti Reklam ve Secim Kampanyaları.

Seslendirme projeleriniz icin şu alt başlıklarda sizlere hizmet sunmaktayız, Reklam Seslendirme, Santral Seslendirme, Tanıtım Filmi Seslendirme, Mağaza Anons Seslendirme, Haber Seslendirme, Perfore Seslendirme, Jingle Seslendirme, Secim Seslendirme, Yabancı Dil Seslendirme, Animasyon Seslendirme, E-Kitap Seslendirme, DJ Jingle Seslendirme, Tesis Anonsu Seslendirme, Sesli Mesaj Seslendirme, Medikal Seslendirme, Belgesel Seslendirme, Sponsorluk Seslendirme, IVR Seslendirme, Eğitim Filmi Seslendirme, Santral Anons Seslendirme. Temsil etitğimiz ve anlaşmalı olan seslendirme ekibimiz sanatcıları projelerinize hayat vermek icin sizleri bekliyor. En profesyonel yabancı dil seslendirme cozumlerine en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize telefon, email veya canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Reklam Seslendirme Çalışmaları Kısa Sürede Teslim Edilir!

Reklam seslendirme çalışmasını gerçekleştirmek isteyen markalar, firmalar veya kişiler akıllarında olan fikirleri ya da yaratıcı bir düşünme sonunda elde ettiği sloganları hemen gerçeğe dönüştürerek bir reklam içinde duymak isterler. Bunun bilincinde olan firmamız en iyi şekilde değerlendirmelerini yapmak için radyo reklam seslendirme ve televizyon reklamlarını seslendirmede çok kısa sürede seslendirme çalışmasını tamamlayarak kayıtların teslim edilmesini sağlamaktadır. Son derece hızlı çıktı alınabilen teknik altyapımız sayesinde reklam seslendirmeye yönelik taleplerin bize gelmesinin ardından bir gün içerisinde seslendirmeyi teslim edebiliyoruz.

Çalışma şekli olarak firmamızın benimsediği yol öncelikle birebir görüşmelerle seslendirme hizmetinden neler beklendiğine yönelik olmaktadır. İki tarafın anlaşmalı şekilde seslendirme projesine ortak olmasından sonra reklamda seslendirilecek olan metinleri talep ediyor ve bir günlük süre içerisinde bu çalışmayı tamamlayarak sizlere dönüt verebiliyoruz. Sürekli olarak kullanılan reklam sloganlarınız veya seslendirme metinlerinizin mevcut olduğu durumlarda elektronik posta yerine sitemizi de kullanarak en hızlı şekilde bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Etkileyici Seslerle Televizyon Reklamlarında İlgi Çekin!

Televizyona yönelik olarak hazırlanan reklam filmleri ve tanıtımlarda daha çok görsel bir zemin üzerine bu reklamların hazırlanması söz konusu olduğu için pek çok kişi ses altyapısının nasıl hazırlanması gerektiğini arka planda bırakarak görsel odaklı bir etkileme yöntemini bulmaya gayret etmektedir. Oysa tv de en az radyo kadar seslendirmenin önemli olduğu bir alandır. Özellikle televizyon izleyicisinin çok farklı yönlerden uyarılarak reklamlardan etkilenmesini sağlamak için mutlaka televizyon reklam seslendirme çalışmalarında da profesyonel destek almak gerekiyor.

• Elektrarne in proizvodnja

• Fala - tehniška dediščina

• Politika kakovosti

• V sozvočju z naravo