• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

RSS

Jubilejna razstava del priznanega slovenskega slikarja Gorana Horvata ob avtorjevi 50-letnici v avli upravne stavbe Dravskih elektrarn Maribor

(Maribor) V avli uprave Dravskih elektrarn Maribor, d.o.o., (DEM), v Obrežni ulici 170 v Mariboru, so danes ob 19. uri svečano odprli razstavo del slovenskega slikarja Gorana Horvata. Razstavo je odprl direktor holdinga Slovenske elektrarne dr. Jože Zagožen, direktor DEM Danilo Šef pa je ob tem izrazil ponos, da bo družba DEM Mariborčanom in okoličanom za dva meseca omogočila brezplačen ogled umetnikovega ustvarjanja, kar je prispevek h kulturnemu življenju Štajerske.
[Read the rest of this article...]

Dravske elektrarne Maribor predstavile delovno plovilo

(Maribor) Družba Dravske elektrarne Maribor, d.o.o. (DEM), je danes v Koblarjevem zalivu v Mariboru predstavila svoje novo delovno plovilo, poimenovano Divja vetrnica. Namenjeno bo za potrebe vzdrževanja hidroenergetskih objektov, predvsem kontroli vodnogospodarske infrastrukture (v bazenih hidroelektrarn), pregledu brežin po vsem toku Drave ter pomoči pri vzdrževalnih delih v akumulacijskih jezerih in na objektih HE.
[Read the rest of this article...]

Podpisana pogodba za dobavo turbin in pomožne strojne opreme za HE Zlatoličje

(Maribor) Direktor družbe Dravske elektrarne Maribor, d.o.o. (DEM) Danilo Šef in direktor podjetja Litostroj E.I. Jože Jaklin sta danes podpisala pogodbo za dobavo turbin in pomožne strojne opreme za HE Zlatoličje, katere prenova bo potekala med leti 2007 in 2009. S tem je izbran prvi dobavitelj opreme za prenovo HE Zlatoličje, katere skupna vrednost je ocenjena na 15 milijard tolarjev. Postopek izbire dobavitelja je vodila posebna komisija, vrednost pogodbe pa je poslovna skrivnost.
[Read the rest of this article...]

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu