Družbena odgovornost Dravskih elektrarn Maribor

Prav slednje ima družba, ki deluje že skoraj sedemdeset let, pri svojem delovanju neprestano pred očmi. Zavedamo se, da smo obiskovalci na območjih, katerih vire izkoriščamo za proizvodnjo električne energije. Reka Drava teče skozi dvajset občin in edino pravilno se nam zdi, da sredstva, ki so namenjena sponzorstvom in donacijam, pravično razdelimo med vse. Četudi je sedež družbe v Mestni občini Maribor, se reka Drava vije tudi preko drugih mest, krajev, vasi, v katerih delujejo številna društva in organizacije in v katerih se odvijajo številni slovensko in širše prepoznani športni in kulturni dogodki, ki jih želimo finančno podpreti.

Dejstvo je, da so sredstva omejena, a čiste vesti lahko zapišemo, da jih v skladu s politiko sponzorstev in donacij družbe Dravske elektrarne Maribor enakomerno porazdeljujemo med vse obdravske kraje.

V letošnjem letu, ko smo slavili kar nekaj okroglih obletnic, pa smo ob vseh podeljenih sredstvih, s katerimi smo, verjamemo, nadgradili delovanje marsikaterega društva oziroma doprinesli k izvedbi marsikaterega dogodka, nekoliko višje zneske namenili trem organizacijam; in sicer Centru za socialno delo Maribor, Društvu za razvoj in izvajanje programov pomoč Ars Vitae Ptuj in Vrtcu Gorišnica. Prvima dvema za programe, ki lajšajo življenje socialno najbolj ogroženih posameznikov, in tretji, ki bo sredstva porabila za nakup didaktičnih pripomočkov za najmlajše.

Andrej Tumpej, direktor DEM je ob predaji donacij povedal: »Kljub gospodarski rasti, ki je zaznana v državi, dnevno še vedno prejmemo številne vloge za različne pomoči oziroma podpore. Vedno smo in tudi v prihodnje bomo pomagali društvom in posameznikom, ki sredstva koristno porabijo. Prav tako bomo še naprej podpirali dogodke, ki so prepoznani in nas kot državljane delajo še dodatno ponosne. Naj pa ob tem dodam, da ne bomo pomagali le finančno, temveč bomo v prvi vrsti odgovorni do okolja, saj je prav urejeno in varno okolje osnova za delovanje posameznikov, društev in organizacij.«

Dodatne informacije: Majna Šilih, vodja Službe za komuniciranje DEM, majna.silih@dem.si

• O podjetju

• Seslendirme

70 Dilde Yabancı Dil Seslendirme, Televizyon Reklam Filmleri, Kurumsal Tanıtım Filmleri, Radyo Reklam Spotları, Radyo Jingle ve Dj Jingle Servisi, Kapalı Devre Radyo, Mağaza Radyo, Mağaza Anons ve Kesintisiz Muzik Yayıncılık Sistemleri, IVR Seslendirme, Santral Anons ve Santral Seslendirme, Siyasi Parti Reklam ve Secim Kampanyaları.

Seslendirme projeleriniz icin şu alt başlıklarda sizlere hizmet sunmaktayız, Reklam Seslendirme, Santral Seslendirme, Tanıtım Filmi Seslendirme, Mağaza Anons Seslendirme, Haber Seslendirme, Perfore Seslendirme, Jingle Seslendirme, Secim Seslendirme, Yabancı Dil Seslendirme, Animasyon Seslendirme, E-Kitap Seslendirme, DJ Jingle Seslendirme, Tesis Anonsu Seslendirme, Sesli Mesaj Seslendirme, Medikal Seslendirme, Belgesel Seslendirme, Sponsorluk Seslendirme, IVR Seslendirme, Eğitim Filmi Seslendirme, Santral Anons Seslendirme. Temsil etitğimiz ve anlaşmalı olan seslendirme ekibimiz sanatcıları projelerinize hayat vermek icin sizleri bekliyor. En profesyonel yabancı dil seslendirme cozumlerine en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize telefon, email veya canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Reklam Seslendirme Çalışmaları Kısa Sürede Teslim Edilir!

Reklam seslendirme çalışmasını gerçekleştirmek isteyen markalar, firmalar veya kişiler akıllarında olan fikirleri ya da yaratıcı bir düşünme sonunda elde ettiği sloganları hemen gerçeğe dönüştürerek bir reklam içinde duymak isterler. Bunun bilincinde olan firmamız en iyi şekilde değerlendirmelerini yapmak için radyo reklam seslendirme ve televizyon reklamlarını seslendirmede çok kısa sürede seslendirme çalışmasını tamamlayarak kayıtların teslim edilmesini sağlamaktadır. Son derece hızlı çıktı alınabilen teknik altyapımız sayesinde reklam seslendirmeye yönelik taleplerin bize gelmesinin ardından bir gün içerisinde seslendirmeyi teslim edebiliyoruz.

Çalışma şekli olarak firmamızın benimsediği yol öncelikle birebir görüşmelerle seslendirme hizmetinden neler beklendiğine yönelik olmaktadır. İki tarafın anlaşmalı şekilde seslendirme projesine ortak olmasından sonra reklamda seslendirilecek olan metinleri talep ediyor ve bir günlük süre içerisinde bu çalışmayı tamamlayarak sizlere dönüt verebiliyoruz. Sürekli olarak kullanılan reklam sloganlarınız veya seslendirme metinlerinizin mevcut olduğu durumlarda elektronik posta yerine sitemizi de kullanarak en hızlı şekilde bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Etkileyici Seslerle Televizyon Reklamlarında İlgi Çekin!

Televizyona yönelik olarak hazırlanan reklam filmleri ve tanıtımlarda daha çok görsel bir zemin üzerine bu reklamların hazırlanması söz konusu olduğu için pek çok kişi ses altyapısının nasıl hazırlanması gerektiğini arka planda bırakarak görsel odaklı bir etkileme yöntemini bulmaya gayret etmektedir. Oysa tv de en az radyo kadar seslendirmenin önemli olduğu bir alandır. Özellikle televizyon izleyicisinin çok farklı yönlerden uyarılarak reklamlardan etkilenmesini sağlamak için mutlaka televizyon reklam seslendirme çalışmalarında da profesyonel destek almak gerekiyor.

• Elektrarne in proizvodnja

• Fala - tehniška dediščina

• Politika kakovosti

• V sozvočju z naravo