• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

Prva seja novega nadzornega sveta Dravskih elektrarn Maribor

  • HAL
  • 15.6.2004 0:00:00
  • 0 Comments
  • View Count 1556

(Maribor) Nadzorni svet DEM v novi, tričlanski sestavi. Med sklepi prve seje tudi zelena luč investicijskemu programu za prenovo HE Zlatoličje.

V Dravskih elektrarnah Maribor (DEM), d.o.o., se je v ponedeljek, 14. junija 2004, prvič sestal novi nadzorni svet, ki ga sestavljajo predstavnica Holdinga Slovenske elektrarne Mojca Veljkovič (izvoljena za predsednico nadzornega sveta), predstavnica Republike Slovenije Jasna Kalšek in predstavnik delavcev DEM Bojan Majhenič.

Prejšnji nadzorni svet je sestavljalo 9 članov, z novo Družbeno pogodbo družbe Dravske elektrarne Maribor, d.o.o., ki je bila vpisana v sodni register 1. junija 2004 in je v celoti nadomestila dosedanjo, pa ga sestavljajo 3 člani.

Med pomembnimi sklepi prve seje članov novega nadzornega sveta DEM je tudi potrditev investicijskega programa za prenovo HE Zlatoličje. Ta naj bi se začela leta 2006, predračunska vrednost investicije pa je ocenjena na 15 milijard SIT.

Share

Post a Comment

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu