• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Sporočila za medije

Dravske elektrarne Maribor zaznamovale vstop v Evropo z odprtjem razstave slik Jožeta Horvata - Jakija

  • HAL
  • 6.5.2004 0:00:00
  • 0 Comments
  • View Count 1320

(Maribor) Danes so v avli uprave Dravskih elektrarn Maribor, d.o.o. (DEM), v Obrežni ulici 170 v Mariboru slavnostno odprli razstavo del slovenskega slikarja Jožeta Horvata - Jakija. Pripravili so jo simbolično ob vstopu Slovenije v Evropsko unijo.

Gost otvoritve je bil župan mestne občine Maribor Boris Sovič, direktor Dravskih elektrarn Maribor, d.o.o., Danilo Šef pa je ob tej priložnosti poudaril: "Dravske elektrarne Maribor so sodobno podjetje, ki živi v sožitju z lokalnim okoljem. Z današnjim odprtjem razstave smo odprli pot novi energiji, ki se zrcali v Jakijevih delih. Pri tem imam v mislih umetnikovo ustvarjalno energijo, zato vabim Mariborčane in tudi obiskovalce iz drugih krajev, da si jih ogledajo."

Razstava bo odprta od 6. maja do 6. avgusta 2004, in sicer od ponedeljka do petka med 16. in 19. uro, ob sobotah in nedeljah pa med 9. in 12. uro ter med 16. in 19. uro.

Share

Post a Comment

KONTAKT

Majna Šilih
Vodja Službe za komuniciranje
Obrežna ulica 170, 2000 Maribor
T: 02 300 57 57
M: 041 511 904
E: majna.silih@dem.si

 

Kontakt

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu