• sl-SIeng
  • Contact
  • Search

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

Center vodenja: vodnim razmeram prilagojeno delovanje

Sodobno centralno vodenje proizvodnje, ki v skladu z nenehno nadziranim pretokom vode krmili delovanje elektrarn, zagotavlja zanesljivo in optimalno obratovanje.

Ob upoštevanju pravil obratovanja, zahtev po energiji in pretokov center vodenja skrbi za optimalno izkoriščanje vodnih potencialov Drave v Sloveniji, načrtuje možno proizvodnjo in prilagaja obratovanje spremenljivim energetskim in vodnim razmeram.

Proizvodnjo in pretok center vodenja Dravskih elektrarn Maribor usklajuje s centrom vodenja HSE ter s centri vodenja avstrijskih in hrvaških elektrarn na Dravi.

Za povezavo z elektrarnami in s partnerji v elektroenergetskem sistemu imajo Dravske elektrarne Maribor lastno telekomunikacijsko omrežje odličnih zmogljivosti.

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu