• sl-SIeng
  • Contact
  • Search
Energija iz narave za človeka in naravo

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

O DEM

Smo največji slovenski proizvajalec električne energije iz obnovljivih virov. Upravljamo z osmimi hidroelektrarnami na reki Dravi, s tremi malimi hidroelektrarnami in štirimi sončnimi elektrnami.

Več

Reka Drava

Energetsko najpomembnejša slovenska reka, izvira v Italiji, povezuje države in velika biogeografska območja. Ima samosvoje vodne pretoke, primerne za intenzivno izrabo, in lastna življenjska okolja, vredna ohranjanja.

Več

ObvESTILO O zapori ceste preko jezu markovci

 

Javnosti obveščamo, da bo izvajalec del na jezu Markovci - družba RGP - na objektu (v okviru projekta »Rekonstrukcija in prizidava cestišča preko jezu Markovci«) v času od 2. do 7. julija 2018, izvedel montažo nosilcev mostne konstrukcije.

Za potrebe montaže bo izvedena popolna zapora ceste preko jezu, in sicer vsak dan med 8. in 19. uro.

Za nevšečnosti v naprej javljenih zapor v času gradnje se vsem prebivalcem opravičujemo ter vljudno prosimo za razumevanje in strpnost.
Več...

SPOROČILA ZA MEDIJE

  • Hidroelektrarna Fala prejela svojo poštno znamko

Trajnostni razvoj

Družbeno okolje, v katerem delujemo, želimo odgovorno in tvorno sooblikovati, zato je naša pozornost namenjena številnim projektom na celotnem območju delovanja družbe.

Več

Razvojni projekti dem

DEM bistveno prispevajo k zanesljivi in cenovno ugodni oskrbi z električno energijo. Naš cilj je, da ob vlaganjih v zanesljivost, učinkovitost in okoljsko neoporečnost naših obstoječih objektov vlagamo tudi v nove proizvodne objekte s področja obnovljivih virov.

Več

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu