• sl-SIeng
  • Contact
  • Search
Energija iz narave za človeka in naravo

V DEM smo 25. novembra 2011 uspešno pridobili certifikat Družini prijazno podjetje. Z vključitvijo v proces pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje smo se zavedali, da želimo postali ena od mnogih družb, ki ve, da zaposleni potrebujejo fleksibilnost, da ukrepi, sprejeti s certifikatom, prinašajo pozitiven učinek za zaposlene in delodajalca, da najboljše družbe v svetu dajejo poudarek usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, kar je hkrati tudi družbeno odgovorno.

×

O DEM

Smo največji slovenski proizvajalec električne energije iz obnovljivih virov. Upravljamo z osmimi hidroelektrarnami na reki Dravi, s tremi malimi hidroelektrarnami in štirimi sončnimi elektrnami.

Več

Reka Drava

Energetsko najpomembnejša slovenska reka, izvira v Italiji, povezuje države in velika biogeografska območja. Ima samosvoje vodne pretoke, primerne za intenzivno izrabo, in lastna življenjska okolja, vredna ohranjanja.

Več

ObvESTILO O ZAČETKU GRADNJE CESTIŠČA PREKO JEZU MARKOVCI

Javnosti obveščamo, da bo izvajalec del na jezu Markovci (družba RGP) na objektu (v okviru projekta »Rekonstrukcija in prizidava cestišča preko jezu Markovci«) v četrtek, 22. februarja 2018,  izvedel montažo odrov na prvem pretočnem stebru. Za potrebe montaže bo za dve uri zaprta cesta preko jezu, in sicer v med 9.00 in 11.00 uro.

Prav tako bo izvedena popolna zapora ceste v četrtek, 1. marca 2018, med 7.00 in 19.00 uro (vloga za zaporo bo posredovana na občino Markovci). Tega dne bomo združili dvoje del, in sicer dvig vodnega opaža z avtodvigalom in prestavitev vtočnih igel (približno 30 komadov) na novo lokacijo.

Za nevšečnosti v času v naprej javljenih zapor v času gradnje se vsem prebivalcem opravičujemo ter vljudno prosimo za razumevanje in strpnost.

Več...

SPOROČILA ZA MEDIJE

Stran 109 od 109 PrvaPrejšnja105106107108[109]NaslednjaZadnja

Trajnostni razvoj

Družbeno okolje, v katerem delujemo, želimo odgovorno in tvorno sooblikovati, zato je naša pozornost namenjena številnim projektom na celotnem območju delovanja družbe.

Več

Razvojni projekti dem

DEM bistveno prispevajo k zanesljivi in cenovno ugodni oskrbi z električno energijo. Naš cilj je, da ob vlaganjih v zanesljivost, učinkovitost in okoljsko neoporečnost naših obstoječih objektov vlagamo tudi v nove proizvodne objekte s področja obnovljivih virov.

Več

Za vas načrtujemo nove proizvodne objekte.

Za več informacij pokličite 080 11 40

ELEKTRIČNA MOBILNOST

emobilnost.eu